FC Twente viert de overwinning op Telstar

Vrouwen PSV en Twente blijven ongeslagen

In de eredivisie voor vrouwen zijn PSV en FC Twente ook na twee wedstrijden nog zonder puntverlies. Landskampioen Twente won in eigen huis ruim van Telstar (6-0) en PSV versloeg in Eindhoven ADO Den Haag met 4-1.

Het venijn zat hem in het duel tussen Twente en Telstar tot tweemaal toe in de staart. Na doelpunten van Maayke Heuver en Maud Roetgering (pen.) werkte Ilse van der Zanden de bal in het eigen doel. Twee minuten later zorgde Ellen Jansen voor de 4-0.

Diep in de tweede helft bepaalde Renate Jansen met twee doelpunten (86ste minuut en 88ste minuut) de eindstand op 6-0.

PSV in kwartier klaar

Sisca Folkertsma en Myrthe Moorrees bezorgden PSV al snel een riante 2-0 voorsprong tegen ADO. Voor rust maakte international Vanity Lewerissa er 3-0 van. Een eigen doelpunt van Priscilla Mesker en een goal van Dominique Vugts zorgden voor een 4-1 eindstand.