Navarone Foor (r) viert zijn doelpunt met Jeffrey Leiwakabessy
NOS Voetbal

Foor ook in uitduel met Willem II matchwinner

NEC heeft het uitduel met Willem II met 1-0 gewonnen en heeft daarmee zijn tweede zege in vier duels te pakken. Navarone Foor, matchwinner tegen Excelsior, maakte ook dit keer het enige doelpunt.

Willem II had aan de duels met Ajax, AZ en Vitesse twee punten overgehouden en hoopte tegen het gepromoveerde NEC, dat een punt meer vergaarde, de eerste zege binnen te slepen. De thuisspelende Tilburgers vielen ook harstochtelijk aan al leverde de dadendrang amper noemenswaardige kansen op voor rust.

Het meeste gevaar kwam van linksbuiten Lesly de Sa en een van zijn voorzetten leverde Robert Braber een aardige kopkans op (naast). Braber kopte na een half uur ook voorlangs bij een voorzet van Nick van der Velden. NEC moest het voor de pauze doen met een kopballetje van Joey Sleegers.

Opnieuw Foor

Ook na rust viel er weinig te genieten, omdat Willem II stootkracht ontbeerde en NEC vooral afwachtte en op de counter loerde. De treffer van Foor (krul in de bovenhoek) was wel van grote schoonheid en beslissend, maar verdiend was de zege van NEC niet.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl