Dode man op vluchtstrook A73
NOS Nieuws

Politie bekijkt camerabeelden A73 na vondst dode

De politie gaat beelden van verkeerscamera's bij de Roertunnel bekijken. Gisteren werd daar langs de A73 bij Roermond een dode man aangetroffen. De politie hoopt aan de hand van de beelden te achterhalen wat er precies is gebeurd.

De man werd door ambulancepersoneel rond 13.00 uur dood naast zijn auto gevonden. Drie mannen gingen er op dat moment vandoor in een beige Jaguar. Die auto had een kenteken dat niet bij de auto hoort.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Er wordt sectie verricht.

België

De politie kan nog niets zeggen over een mogelijk verband met een moordzaak in België. Belgische media speculeerden gisteren dat de moord bij de Roertunnel mogelijk te maken heeft met de moord op de Belgische topcrimineel Silvio Aquino.

Aquino was een van de hoofdverdachten in een groot drugsproces in België. Hij werd gisteren vermoord in het Belgische Opglabbeek, dat zo'n 50 kilometer van Roermond ligt. Het proces zou 7 september moeten beginnen.

De politie in Limburg heeft contact gehad met de Belgische collega's. Er wordt onderzocht of de twee incidenten inderdaad met elkaar te maken hebben.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl