NOS Nieuws

Man mishandeld na aanspreken kind op gedrag

In Breda is een man van 57 mishandeld omdat hij een kind aansprak op zijn gedrag. Hij had gezien dat enkele kinderen een sierbal uit zijn tuin hadden meegenomen en ermee aan het spelen waren. Hij rende achter ze aan en kreeg er een te pakken.

De man nam het kind mee naar zijn huis om zijn gegevens te kunnen noteren. Terwijl hij daarmee bezig was ging de bel. Voor de deur stond de vader van het kind, die hem direct meerdere vuistslagen in zijn gezicht gaf om vervolgens met zijn zoontje weg te lopen.

Niet veel later ging bij de aangeslagen man opnieuw de bel. Weer stond de vader voor de deur, nu met een tweede man. De bewoner werd weer geslagen en geschopt.

Bloedneus

Politieagenten vonden het slachtoffer gewond in huis, met een bloedneus, zwellingen in het gezicht en een bloeduitstorting in het rechteroog. "Op de muur en vloer in de gang zaten bloedspetters", meldt de politie. De man is in het ziekenhuis behandeld.

De twee verdachten, van 32 en 37 jaar, zijn aangehouden. De vader heeft tegen de politie verklaard dat omstanders hem hadden verteld dat zijn zoontje hardhandig het huis van de man was binnengetrokken. Ook zou de man zijn begonnen met slaan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl