Gregory van der Wiel
NOS Voetbal

'Zlatan en Van der Wiel blijven bij PSG'

De internationale sportkranten speculeren al maanden over een vertrek van Zlatan Ibrahimovic bij PSG. Volgens Italiaanse media is een terugkeer naar de Serie A slechts een kwestie van tijd. Ook verdediger Gregory van der Wiel zou vertrekken uit de Franse hoofdstad. Maar volgens Mino Raiola, zaakwaarnemer van het tweetal, is een vertrek bij de club totaal niet aan de orde.

Ibrahimovic wordt al weken in verband gebracht met AC Milan. Sinds eigenaar Silvio Berlusconi bijna de helft van zijn clubaandelen heeft verkocht groeien de (financiële) bomen in Milaan weer tot in de hemel. Toch zal de transfer zich deze zomer volgens Raiola niet voltrekken. "Een transfer is uitgesloten. Zlatan is veel te belangrijk voor de clubeigenaren uit Qatar", zegt de zaakwaarnemer tegen de NOS.

Na de komst van rechtsback Serge Aurier meldden Franse media dat Gregory van der Wiel uit moest kijken naar een nieuwe club. "Onzin", aldus Raiola. "Sterker nog, de club wil zijn contract openbreken. Van der Wiel hoeft zich geen zorgen te maken."

Emanuelson

Ook over de toekomst van een andere speler is Raiola vol vertrouwen. Urby Emanuelson houdt na een avontuur in Italië zijn conditie op peil bij Ajax. In afwachting van een nieuwe club. "Er is veel interesse voor Urby", stelt Raiola. "Twee Russische clubs bijvoorbeeld. Maar die zijn niet interessant. Ik reken erop dat hij snel een nieuwe club heeft."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl