NOS Voetbal

Commentatoren NOS: PSV wordt weer kampioen

NOS-commentatoren blikken vooruit

"PSV wordt kampioen", zeggen de NOS-commentatoren Jeroen Elshoff, Arno Vermeulen en Jan Roelfs in koor. Aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen laten de drie commentatoren hun licht schijnen over de transfers, de titelstrijd, het gevecht tegen degradatie en alle andere mogelijke ontwikkelingen in de eredivisie.

Voorlopig conclusie: PSV deelt de komende maanden de lakens uit. "Ze zijn natuurlijk Memphis Depay kwijt", legt Elshoff uit. "Maar het belangrijkste is dat ze Luuk de Jong hebben behouden. Hij is nu de leider in de groep."

"Ze hebben veruit de beste spelers over", aldus Vermeulen. "En ze hebben goed geïnvesteerd. En in de breedte is PSV van de drie traditionele topclubs het sterkst."

Excelsior degradeert

Roelfs sluit zich bij zijn collega's aan. Hij ziet evenals Vermeulen in Excelsior degradatiekandidaat nummer één. "Excelsior heeft het vorig jaar uitstekend gedaan, maar nu krijgen ze het moeilijk." Een andere club uit Rotterdam gaat het goed doen. "Misschien dat Feyenoord het PSV nog wel lastig gaat maken."

Elshoff voorziet in de degradatiestrijd een nek-aan-nek-race tussen De Graafschap en Excelsior.

Zie de video voor hun antwoorden op de vragen over de beste aankoop, de tegenvaller en de verrassing.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl