Sami Khedira maakt geen blessurevrije start bij Juventus
NOS Voetbal

Opnieuw blessure voor Khedira

Sami Khedira kent geen blessurevrije start bij zijn nieuwe club Juventus. De Duitse middenvelder heeft een spierscheuring in zijn rechterbovenbeen en staat twee maanden aan de kant. Hij mist daardoor het begin van de Italiaanse competitie.

Khedira, die transfervrij overkwam van Real Madrid, liep zijn blessure op in een oefenduel met Olympique Marseille. De Duitse international mist daarnaast ook de eerste wedstrijden in de Champions League en de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Polen en Schotland.

Blessure na blessure

De laatste twee jaar werd de 28-jarige Khedira al geplaagd door verschillende blessures. Hij scheurde in 2013 een kruisband af tijdens een oefeninterland tegen Italië en was ruim een half jaar uitgeschakeld. Op het WK van vorig jaar in Brazilië maakte Khedira zijn rentree, maar hij sloot dat toernooi af met een volgende blessure.

Een paar maanden later werd Khedira geopereerd aan zijn linkerknie en moest hij herstellen van een hamstringblessure. In februari van dit jaar liep de Duitser ook nog een dijbeenblessure op.

Juventus moet het volgende week zaterdag ook al stellen zonder de verdedigers Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl