Luis Suárez baalt na een gemiste kans in het oefenduel met Fiorentina

FC Barcelona verliest opnieuw oefenduel

FC Barcelona beleeft vooralsnog een matige voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De Spaanse landskampioen leed zondagavond bij Fiorentina de derde oefennederlaag op rij: 2-1.

De club uit Florence nam binnen twaalf minuten een 2-0 voorsprong door twee goals van Federico Bernardeschi. Luis Suárez maakte in de zeventiende minuut op aangeven van Ivan Rakitic de aansluitingstreffer, waarna er niet meer werd gescoord.

Positieve dingen

"Ik heb veel positieve dingen gezien", hield Barcelona-trainer Luis Enrique het positief. "We hebben veel kansen gekregen en ik heb af en toe genoten van ons spel."

Barcelona verloor in de voorbereiding eerder van Chelsea (na strafschoppen, 2-2 na 90 minuten voetbal) en Manchester United (3-1).