Paris Saint-Germain verslaat United, wint Champions Cup

Champions Cup: PSG-Manchester United

Paris Saint-Germain heeft de tournee in de Verenigde Staten afgesloten met winst van de International Champions Cup. De landskampioen uit Parijs, die met twee doelpunten verschil moest winnen om het vriendschappelijke toernooi op de naam te schrijven, was in Chicago met 2-0 te sterk voor Manchester United.

Nederland was goed vertegenwoordigd in Chicago, want Memphis Depay en Daley Blind startten in de basis bij Manchester United. Gregory van der Wiel mocht ook beginnen bij PSG, maar werd in de rust naar de kant gehaald.

Op dat moment was de eindstand al bereikt na doelpunten van Blaise Matuidi en Zlatan Ibrahimovic.

Tottenham verliest van MLS All-Starteam

Manchester United begint volgende week aan de Premier League met een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De ploeg uit Londen verloor in Denver met 2-1 van het MLS All-Starteam.

Voormalig Braziliaans international Kaka was bij het sterrenteam beslissend. Hij maakte na twintig minuten uit een strafschop de 1-0 en op diens aangeven verdubbelde David Villa niet veel later de marge. Harry Kane deed namens Tottenham nog wat terug.