Ángel di María lijkt op weg naar Paris Saint-Germain
NOS Voetbal

'PSG werkt aan transfer Di María'

Paris Saint-Germain hoopt zich binnen enkele dagen te versterken met Manchester United-aanvaller Ángel di María. The Telegraph schrijft dat de Franse en Engelse club dicht bij een akkoord zijn over de Argentijn.

De Franse landskampioen wil ongeveer 63 miljoen euro betalen voor Di María. Manchester United haalde hem vorig jaar nog voor 75 miljoen euro op bij Real Madrid, een recordprijs in het Britse voetbal.

Niet terug naar Madrid

Di María gaf eerder te kennen dat hij aast op een vertrek uit Manchester en het liefst terug naar Real Madrid gaat. De Madrilenen zouden echter niet openstaan voor een rentree van de buitenspeler.

Hierdoor is Paris Saint-Germain, dat Di María afgelopen seizoen al wilde overnemen, de voornaamste kandidaat. De 27-jarige international zou volgens de Britse en Franse pers zelfs in de Verenigde Staten al medisch gekeurd kunnen worden.

Manchester United verblijft momenteel in Noord-Amerika voor een serie oefenduels. Zaterdag won de formatie van Van Gaal in Californië met 3-1 van FC Barcelona.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl