Luuk de Jong (l) in duel met Daniel Parejo van Valencia
NOS Voetbal

PSV verliest laatste oefenduel van Valencia

Regerend landskampioen PSV heeft de voorbereiding afgesloten met een 1-0 nederlaag tegen Valencia in Alzira, Spanje. Het enige doelpunt viel al in de tweede minuut. José Luis Gayá zette voor en spits Alcácer tikte binnen.

Na een zwakke start kwam PSV terug in de wedstrijd, volgden mogelijkheden voor Luciano Narsingh, Jorrit Hendrix en Davy Pröpper, maar tot de gelijkmaker kwamen de Eindhovenaren niet. Van de nieuwe aanwinsten deden naast Pröpper ook Simon Poulsen en Gastón Pereiro mee. Zakaria Bakkali, die PSV verruilde voor Valencia, viel in bij zijn nieuwe ploeg.

ZaKaria Bakkali (l) passeert Simon Poulsen (r)

PSV-coach Phillip Cocu kon tegen Valencia niet beschikken over onder anderen Andrés Guardado, die met Mexico uitkomt op de Gold Cup, en de geblesseerde Jetro Willems.

PSV verloor eerder deze voorbereiding van FC Basel (3-2) en AS Monaco (3-1) en won van Olympique Lyon (2-0) en FC Eindhoven (4-0). Volgende zondag 2 augustus opent PSV het seizoen 2015/2016 met de wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal tegen bekerhouder FC Groningen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl