Duikers vonden gisteravond onder meer een T-shirt en een fiets.
NOS Nieuws

Mysterie rond tijdelijk vermiste jongen

De politie doet onderzoek naar de korte verdwijning van een 15-jarige jongen uit Gouda. De jongen werd sinds gistermiddag vermist en kwam vanochtend in de buurt van de Reeuwijkse plassen uit de bosjes wankelen. Het is onduidelijk wat er met hem is gebeurd.

De jongen had gistermiddag nog naar huis gebeld toen hij op de fiets zat. Hij zei toen dat hij onderweg was naar huis, maar kwam daar nooit aan.

Gisteravond en vannacht werd er een grote zoektocht gehouden rond de Reeuwijkse plassen. Daarbij werden onder meer duikers ingezet. Zij vonden een T-shirt, schoenen en een fiets. De zoekactie werd in de loop van de nacht gestaakt.

Verslaggeefster getuige hereniging

Verslaggeefster Mariët Overdiep van RTV West vertelt dat ze vanochtend toevallig twee mensen zag staan toen ze op de Ree in Reeuwijk reed. Het bleken de vermiste jongen en zijn vader te zijn die elkaar net in de armen sloten.

Volgens Overdiep had de vader zijn zoon even daarvoor uit de bosjes zien komen. De aangeslagen jongen was erg opgelucht toen hij zijn vader zag. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en wordt gehoord door de politie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl