Zlatan Ibrahimovic
NOS Voetbal

France Football neemt Ibrahimovic onder vuur

Drie seizoenen bij Paris Saint-Germain. Drie landstitels, twee keer de Coupe de la Ligue, een keer de Coupe de France en een keer de Franse Super Cup. Daarnaast nog eens 75 competitiegoals. Zlatan Ibrahimovic is de absolute superster van de Parijse club. Toch heeft het prominente Franse voetbaltijdschrift France Football de aanval ingezet op de Zweedse spits.

Onder de kop "Tot ziens en bedankt voor alles, Ibra" neemt het tijdschrift een voorschot op Zlatans vertrek. "Ibrahimovic is niet langer in staat om een ploeg op sleeptouw te nemen. Hij is een obstakel voor de ambities van PSG. Voor het eerst in zijn carrière is hij zijn glans verloren", aldus het artikel.

Zonder Zlatan

Volgens het voetbalmagazine zijn de ploeggenoten van Zlatan prima in staat om zijn afwezigheid op te vangen. "De leiding van de club weet dat het in Frankrijk ook prijzen kan winnen zonder Zlatan. Cavani heeft het dit seizoen fantastisch gedaan. Pastore is opgebloeid zonder Ibrahimovic. Het is niet toevallig dat de ploeg de beste prestatie van het seizoen, de uitschakeling van Chelsea, zonder Zlatan neerzette."

AC Milan

Zlatan werd afgelopen maand meerdere keren in verband gebracht met zijn oude club AC Milan. Nu Silvio Berlusconi voor de verkoop van 48% van de aandelen 480 miljoen euro kreeg, heeft de Italiaanse club weer geld om te investeren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl