Rimke Braakman (l) en Jolien Sinnema overleggen tijdens hun partij
NOS Sport

Nipte nederlaag Braakman en Sinnema

Rimke Braakman en Jolien Sinnema hebben ook hun tweede groepswedstrijd op de WK beachvolleybal verloren. Op het Marktplein in Apeldoorn ging het Nederlandse duo na een spannende partij in drie sets onderuit tegen het Canadese koppel Sarah Pavan en Heather Bansley.

De eerste set ging met 21-19 naar Braakman en Sinnema, maar in de zinderende tweede set gingen Pavan en Bansley met de winst aan de haal: 26-24. De derde set was net zo spannend. Bij een stand van 13-13 serveerde Sinnema de bal uit, waardoor de Canadezen op matchpoint kwamen. Toen in de daaropvolgende rally Braakman de bal buiten de lijnen sloeg, was de zege voor het Canadese duo een feit.

Een ruime zege in het afsluitende pouleduel met de Australische Mariafe Artacho en Nicole Laird kan Braakman en Sinnema nog verder helpen in het toernooi.

Ook Remmers en Stiekema verliezen

Daniëlle Remmers en Michelle Stiekema verloren eerder op de dag ook hun tweede groepswedstrijd. Het Italiaanse duo Marta Menegatti/Viktoria Orsi-Toth was in twee sets te sterk: 21-13, 21-14.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl