Een helikopter van de Canadese politie
NOS Nieuws

'So sorry' na seks-chat in Canadese politieheli

De Canadese politie heeft excuses aangeboden voor een schunnig gesprek dat onbedoeld hoorbaar was vanuit de helikopter. Het toestel vloog op dat moment boven de stad Winnipeg in het westen van Canada.

De helikopter was op patrouille toen de bemanning per ongeluk de luidsprekers aanzette. Daardoor kon het publiek alles horen wat in de helikopter besproken werd. De piloten bespraken naast orale seks ook andere zaken, en er werd gevloekt.

lichaamshaar

Een van de toehoorders zegt tegen de Canadese zender CBC News dat ze achter in haar tuin zat toen de helikopter overvloog. Een van de piloten vroeg volgens haar op dat moment aan zijn collega: "Kan je me een blowjob geven?"

"Je hebt te veel lichaamshaar", was de reactie. De vrouw is geschokt en verbaasd over wat ze hoorde.

Iemand verderop in de stad hoorde dat de bemanning een heftig gesprek had over geldzaken.

Internet

Op internet circuleerden al snel veel reacties van mensen die het gesprek ook hadden gehoord. Onder de hashtags #whoops en #speakerphone verschenen veel berichten op sociale media als Twitter.

De piloten zeggen dat ze door het lawaai van de motor van de helikopter niet gehoord hadden dat de speakers aan stonden. De politie noemt delen van het gesprek ongepast en bespreekt nu of ze de piloten gaan berispen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl