NOS Voetbal

Clasie neemt na Oranje beslissing over toekomst

Jordy Clasie neemt na de interlandperiode bij het Nederlands elftal een beslissing over zijn toekomst. De middenvelder van Feyenoord heeft na een teleurstellend seizoen met zijn club niet de behoefte om daar nu al over na te denken.

"Bij Feyenoord hebben we het teleurstellend afgesloten. Dat is duidelijk. Maar nu richt ik me op Oranje. Na het Nederlands elftal zal ik gaan kijken wat ik ga doen. Maar als er wat moois komt, dan zal ik daar zeker over na gaan denken", zegt Clasie, die de kater inmiddels wel heeft weggewerkt.

Als ik ergens naartoe ga, dan moet het wel echt in het plaatje passen.

Jordy Clasie

Familiemens

Veel meer kan Clasie er niet over zeggen, maar hij laat wel weten dat hij het eerst gaat bespreken met zijn gezin. "Het hangt niet zo zeer van mijn gezin af, maar zij zijn wel heel belangrijk voor mij. Ik ben een familiemens, zoals iedereen weet. Als ik ergens naartoe ga, dan moet het wel echt in het plaatje passen. Dus ook voor mijn gezin."

Nu dus Oranje. Hoe kijkt Clasie eigenlijk terug op de laatste wedstrijd tegen Spanje? Hij zou spelen, maar uiteindelijk toch niet. Clasie meldde zich geblesseerd af. Dat heeft geen staartje gekregen. "Ik heb de bondscoach er niet meer over gesproken. Als speler heb je de keuze van de bondscoach te accepteren. En dat heb ik ook gedaan."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl