NOS Voetbal

Trainingsstage Oranje van start

  • ANP Pro Shots
    Tjaronn Chery en Hakim Ziyech op weg naar het trainingsveld
  • ANP Pro Shots
    Bondscoach Guus Hiddink met Georginio Wijnaldum
  • ANP Pro Shots
    Steven Berghuis (l), Luciano Narsingh (m) en Jeffrey Bruma in Hoenderloo
  • Pro Shots
    Bondscoach Guus Hiddink en Memphis Depay op weg naar het trainingsveld
  • ANP Pro Shots
    Veertien internationals op de eerste training van Oranje
  • ANP Pro Shots
    Steven Berghuis (m) op de training met Luuk de Jong (r)

De trainingsstage van het Nederlands elftal in Hoenderloo is begonnen. Veertien internationals meldden zich dinsdagochtend op het trainingsveld waar ze zich de komende vier dagen voorbereiden op het oefenduel met de Verenigde Staten en het EK-kwalificatieduel met Letland. De spelers werkten een ontspannen training af.

Aanwezig bij de training waren: Steven Berghuis (AZ), Jeffrey Bruma (PSV), Tjaronn Chery (FC Groningen), Jasper Cillessen (Ajax), Memphis Depay (PSV), Leroy Fer (Queens Park Rangers), Luuk de Jong (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Karim Rekik (PSV), Joël Veltman (Ajax), Georginio Wijnaldum (PSV), Jetro Willems (PSV), Hakim Ziyech (FC Twente) en Jeroen Zoet (PSV).

Afwezig

Keeperstrainer Arno van Zwam stond op het veld als vervanger van Patrick Lodewijks, die vanwege familieomstandigheden nog afwezig is. Feyenoord-verdediger Sven van Beek moest zich eerder al afmelden met een enkelblessure.

De volledige selectie bestaat uit 31 spelers. Na deze trainingsstage maakt bondscoach Guus Hiddink zijn selectie bekend voor die twee wedstrijden.

Donderdag sluiten de Feyenoorders zich aan en op 1 juni is de selectie bijna compleet, alleen Wesley Sneijder (Galatasaray) en Jeremain Lens (Dinamo Kiev) zijn er later. Zij spelen op respectievelijk 3 en 4 juni nog de nationale bekerfinale. Hoogstwaarschijnlijk komt Stefan de Vrij (Lazio) dan ook nog bij de selectie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl