Robert Maaskant instrueert Joeri de Kamps
NOS Voetbal

Alsnog excuus De Kamps (NAC) voor grove charge

Een dag na zijn grove charge op Jeffrey Altheer van VVV-Venlo reageert middenvelder Joeri de Kamps geschrokken als hij de beelden terugziet. De speler van NAC beseft dat hij te ver is gegaan en betuigt alsnog zijn spijt.

"Ik wil nogmaals aangeven dat het een ongelukkige situatie was en niet ingegeven met de intentie om iemand de wedstrijd uit te schoppen. Ik ben hiervan geschrokken en wil dan ook graag mijn excuses aanbieden aan Jeffrey. Uit mijn interview na de wedstrijd is dat vrijdag niet goed gebleken en dat wil ik graag rechtzetten", zegt de middenvelder op de website van NAC. De Kamps trapte Altheer in zijn buik.

Slechts geel

De Kamps weet dat hij geluk heeft gehad met de beslissing van scheidsrechter Siemen Mulder om hem slechts geel te geven. "De scheidsrechter had ook rood kunnen geven. Ik werk er met de trainers continu aan om mijn spel te verbeteren. In mijn pogingen van meerwaarde te zijn voor deze club, ga ik daarin nog te vaak over de schreef", zegt De Kamps schuldbewust.

Trainer Robert Maaskant voerde zaterdag een gesprek met De Kamps. Maaskant verklaarde direct na het duel al dat zijn speler een belachelijke overtreding had begaan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl