NOS Nieuws

Koningin Elizabeth stelt Arsenal-fan teleur

Stel: je bent fan van de Engelse voetbalclub Arsenal, maar hebt geen kaartje voor de bekerfinale. Je hebt alles al geprobeerd om een kaartje te bemachtigen, maar zonder resultaat. Wat doe je dan? Precies. Je vestigt je hoop op de Britse koningin.

Arsenal-fan Charlie Pearce waagde de gok en schreef Queen Elizabeth een brief met de vraag of zij een kaartje voor hem kon regelen voor de voetbalwedstrijd van het jaar. Maar helaas voor Pearce reikt de invloed van het Britse staatshoofd niet zo ver.

In een antwoord schrijft Buckingham Palace dat de koningin blij was met de brief, maar dat de koningin hem helaas niet kan helpen.

De koningin wenst hem ondanks het teleurstellende bericht een fijne wedstrijd toe. De finale wordt op 30 mei gespeeld tussen Arsenal en Aston Villa.

De geruchten gaan dat de koningin fan is van de Noord-Londense club, dit in tegenstelling tot haar kleinzoon prins William, die fervent supporter is van Aston Villa.

De prins liet deze week weten dat de dag van de finale een heel goede of een heel slechte dag voor hem kan worden: als voorzitter van de Engelse voetbalbond reikt de prins de beker uit aan het winnende team.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl