Feest bij VVV Venlo

VVV ronde verder in nacompetitie

VVV-Venlo heeft de tweede ronde bereikt van de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie. De Limburgers speelden vrijdagavond in eigen stadion met 0-0 gelijk tegen FC Oss. De eerste wedstrijd had VVV in Brabant met 2-1 gewonnen.

FC Oss dacht in de 33ste minuut op voorsprong te komen toen keeper Niki Mäenpää van VVV na een doelpoging van Istvan Bakx met bal en al in zijn doel viel. Scheidsrechter Richard Liesveld en zijn assistenten zagen vreemd genoeg niet dat de bal de doellijn ruimschoots had gepasseerd.

De winnaar van de derde periodetitel drong ook aan in de tweede helft maar wist Mäenpää niet nogmaals te passeren.

In de tweede ronde treft VVV een ploeg uit de eredivisie: NAC of Go Ahead Eagles. Dat wordt komende zondag op basis van de ranglijst bepaald.