Zakaria Labyad viert de 1-4
NOS Voetbal

Labyad: Kazim-Richards is een pussy binnen het veld

Zakaria Labyad had na afloop van Feyenoord-Vitesse (1-4) geen goed woord over voor Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards. De Nederlands-Marokkaanse aanvaller van de Arnhemmers werd naar eigen zeggen geslagen in de spelerstunnel.

''Ik liep naar binnen toe en ik hoorde ineens geschreeuw. Hij kwam in mijn rug en gaf me een klap", vertelde Labyad bij Fox Sports, om vervolgens naar zijn slaap te wijzen om te laten zien waar hij is geslagen.

De huurling van Sporting Lissabon noemt een moment in het veld als aanleiding. Bij de NOS zei hij: "Hij kwam met een gestrekt been in en ik zei heel normaal 'take it easy', maar hij begon toen met een grote mond."

Grote mond

Labyad, die in de 91ste minuut voor de 1-4 tekende, vindt het gedrag van Kazim-Richards erg laf. "Hij moet het op het veld laten zien. Dat heeft hij vandaag niet gedaan. Als hij echt ballen had gehad, moet hij niet buiten het veld komen praten, maar op het veld."

"Hij dacht dat ik bang voor hem was. Een grote mond buiten het veld, een pussy binnen het veld. Het is een jongen van twee meter, die denkt dat hij wat is. Hij geeft mij een klap, applaus voor hem. Dan zeg ik tegen hem: 1-4."

Derde keer

Het is niet de eerste keer dat er een opstootje plaatsvindt in de spelerstunnel van De Kuip. Op 24 februari 2013 gingen Joris Mathijsen en Jeremain Lens na Feyenoord-PSV met elkaar op de vuist. Een seizoen later was er opnieuw een incident na Feyenoord-PSV. Mathijsen kreeg het toen aan de stok met Jeffrey Bruma.

Labyad: niet bang voor Kazim-Richards

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl