VVV wint in Oss, Almere City en De Graafschap in evenwicht

Vreugde bij VVV-Venlo na de zege op FC Oss
    Lion Kaak in duel met Vincent Janssen van Almere City FC

VVV-Venlo heeft in de eerste ronde van de play-offs goede zaken gedaan. De Limburgers wonnen het eerste duel met FC Oss in Brabant met 2-1. De intikker van Wolters (0-1) werd snel tenietgedaan door Ossenaar Kok. Nog voor rust maakte Platje echter vanaf de stip 1-2. Oss kreeg in de tweede helft, vooral via Sanusi, nog een reeks kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Almere

In de andere wedstrijd speelden Almere City FC en De Graafschap gelijk. In de polder werd het 1-1. De bezoekers waren voor rust beter en kwamen op 1-0 via een zwabberschot van Tarfi. In de tweede helft kwam Almere echter sterk terug en schoof Janssen op randje buitenspel de 1-1 binnen. Beide clubs hadden vervolgens kansen op de winst, maar gescoord werd er niet meer.