Rafael van der Vaart: volgend seizoen weer in het shirt van Ajax te bewonderen?
NOS Voetbal

Van der Vaart denkt serieus na over terugkeer Ajax

Rafael van der Vaart ziet een terugkeer naar Ajax als een serieuze optie. Maar de 109-voudig international focust zich eerst op zijn huidige club Hamburger SV, waarmee hij in een hevige degradatiestrijd is verwikkeld.

Ajax is in de zoektocht naar ervaring, net als vorig seizoen, uitgekomen bij Van der Vaart. Vorig jaar voelde de 32-jarige Heemskerker nog weinig voor een terugkeer naar de club waar hij doorbrak, nu denkt hij er anders over.

Na dit seizoen loopt het contract van Van der Vaart bij HSV af, waar hij niet altijd meer zeker is van een basisplaats. De laatste weken mag de aanvoerder echter weer vanaf het startsignaal beginnen.

Golden Boy

Van der Vaart debuteerde in 2000 als 17-jarige in het shirt van Ajax. De aanvallende middenvelder maakte een stormachtige ontwikkeling door en werd zelfs de eerste winnaar van de Golden Boy verkiezing, als Europees talent van het jaar.

In 2005 stapte hij over naar HSV. Na avonturen bij Real Madrid en Tottenham Hotspur keerde hij in 2012 terug bij de Hamburgers.

Van der Vaart scoort met de hak tegen Feyenoord

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl