Michael Carter-Williams legt aan voor een schot tegen de Bulls
NOS Sport

Bucks en Blazers brengen spanning terug

Milwaukee Bucks en Portland Trail Blazers maken nog steeds kans op de tweede ronde in de play-offs van de NBA. Beide teams verloren de eerste drie wedstrijden in hun best-of-sevenseries, maar voorkwamen afgelopen nacht uitschakeling met een overwinning.

Milwaukee Bucks knokte zich terug in de serie tegen Chicago Bulls door de vijfde wedstrijd te winnen: 88-94. De Bucks verkleinden daarmee hun achterstand in de best-of-sevenserie tot 3-2.

Michael Carter-Williams maakte 22 punten en Khris Middleton was goed voor 21 punten bij de Bucks, die na twee wedstrijden in Chicago weer terugkeren naar Milwaukee voor wedstrijd zes op donderdag. "We geloven dat we dit team kunnen verslaan en een ronde verder kunnen komen", zei Middleton na afloop.

Damian Lillard voorkwam dat Portland Trail Blazers met 4-0 uitgeschakeld werd door Memphis Grizzlies. De point guard maakte 32 punten in de 99-92 overwinning in Portland.

Met tien punten achterstand in het vierde kwart leek het doek te vallen voor de Blazers, maar de thuisploeg perste er een slotoffensief uit waar de Grizzlies geen antwoord op hadden.

Nets op gelijke hoogte met Hawks

De serie tussen Brooklyn Nets en Atlanta Hawks is na vier wedstrijden in balans. De Nets wonnen in New York met 120-115 na overtime. Deron Williams maakte twee slechte wedstrijden goed met 35 punten voor de bezoekers.

"We hadden deze zege hard nodig om in de race te blijven. Dit was zeker een van beste wedstrijden dit seizoen en als speler van de Nets", zei Williams, die sinds 2011 in Brooklyn speelt.

Uitslagen NBA 27 april

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 120-115 (2-2)
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 88-94 (3-2)
Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies 99-92 (1-3)
* naar volgende ronde

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl