Alexandre Lacazette viert zijn doelpunt voor Olympique Lyon

Lyon maakt geen fout tegen Reims

Olympique Lyon heeft in ieder geval voor even de koppositie in de Ligue 1 in handen. Lyon won de uitwedstrijd tegen Reims met 4-2 en passeert Paris Saint-Germain, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld, op basis van doelsaldo.

Het venijn van de wedstrijd tussen Lyon en Reims zat in de eerste twintig minuten. In de hectische openingsfase stond Lyon door doelpunten van Corentin Tolisso en Alexandre Lacazette al na zes minuten op een 2-0 voorsprong.

Alexi Peuget deed nog voor er een kwartier gespeeld was iets terug voor Reims, maar het verschil was door een treffer van Clinton Njie alweer snel twee doelpunten in het voordeel van Lyon.

In de negentigste minuut maakte een eigen doelpunt van Mickaël Tacalfred de stand voor Reims eerst nog wat erger, voordat Gaëtan Charbonnier de uitslag wat draaglijker maakte.