Filippo Inzaghi neemt maatregelen na de 2-1 nederlaag tegen Udinese
NOS Voetbal

Spelers Milan voor onbepaalde tijd in trainingskamp

In een poging zijn elftal aan de grijze middelmaat te onttrekken, heeft AC Milan-trainer Filippo Inzaghi zijn toevlucht genomen tot een opmerkelijke maatregel. De spelers kregen vandaag te horen dat ze per direct voor onbepaalde tijd in trainingskamp gaan. Onder anderen Nigel de Jong en Marco van Ginkel moeten de komende tijd verplicht op Milanello overnachten in het kader van teambuilding en om gezamenlijk tot bezinning te komen.

"De duur van dit trainingskamp is nog niet vastgesteld. Het einde kan op 3 mei zijn, maar ook op 10, 17, 24 of 31 mei. Dat hangt van af van de beslissing van de coach, die op basis van inzet en prestaties zal oordelen", zo laat de clubleiding op de clubwebsite weten.

Europees voetbal mislopen

Coach Filippo Inzaghi nam het besluit naar aanleiding van de nederlaag tegen Udinese (2-1). AC Milan, zevenvoudig winnaar van de Champions League, staat na de negende competitienederlaag op de tiende plaats en dreigt voor de tweede keer op rij Europees voetbal mis te lopen.

De voetballers mochten zondag na de uitlooptraining nog wel even naar huis om wat spullen te pakken en hun familie en vrienden gedag te zeggen, maar moesten zich in de loop van de avond weer melden voor de noodzakelijke teambuilding op Milanello.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl