Danijel Milicevic leek de gevierde man te worden bij AA Gent

AA Gent verzuimt koppositie over te nemen

AA Gent heeft verzuimd de koppositie in de kampioenspoule van de play-offs in België over te nemen. De Gentenaren leidden tegen Club Brugge bij rust nog met 2-0, maar lieten de koploper in de tweede helft toch nog langszij komen: 2-2.

Door het gelijkspel blijft het verschil tussen beide ploegen twee punten in het voordeel van Club Brugge, waar Ruud Vormer de hele wedstrijd meespeelde. Stefano Denswil bleef negentig minuten op de bank bij Brugge.

Gevierde man

Danijel Milicevic leek aan de zijde van AA Gent de gevierde man te worden. De Serviër opende na dertien minuten de score en was vlak voor tijd ook verantwoordelijk voor de 2-0.

Club Brugge liet pas een kwartier voor tijd iets van zich horen. Vormer stelde Óscar Duarte in staat de 2-1 te maken. Claudemir (ex-Vitesse) tekende pas in de 87ste minuut voor de gelijkmaker.

Anderlecht derde

Regerend landskampioen Anderlecht staat derde op de ranglijst. De ploeg uit Brussel was zaterdag een klasse beter dan Kortrijk: 5-1. Anderlecht staat derde in de kampioenspoule, met een punt minder dan Gent.