Paddy McNair en Daley Blind treuren na het verlies

Pijnlijk verlies voor Manchester United

Manchester United heeft in de Premier League een pijnlijke nederlaag geleden bij Everton. De ploeg van coach Louis van Gaal verloor met 3-0.

De thuisploeg kwam al snel op 1-0 via James McCarthy. Manchester United raakte niet van slag, had het beste van het spel en was via Marouane Fellaini en Luke Shaw gevaarlijk. Nadat John Stones met een kopbal 'The Toffees' op 2-0 had gezet, knapte er wel iets bij de bezoekers en was Everton de baas.

Van Gaal probeerde na rust nog iets te forceren met het inbrengen van Radamel Falcao, maar de Colombiaan kwam niet verder dan een afgekeurd doelpunt. Kevin Mirallas maakte er nog 3-0 van en alleen een prachtige redding van David De Gea voorkwam daarna nog de 4-0.

Rentree Van Persie

Enkele minuten voor tijd mocht Robin van Persie zijn opwachting maken als vervanger van Wayne Rooney. De Nederlandse aanvaller maakte zijn rentree, nadat hij eind februari een blessure had opgelopen.