NOS Voetbal

Robben: herstel verloopt optimaal

Robben: gaat supergoed met me

Arjen Robben wil over twee weken weer op het veld staan met Bayern München. Dat heeft de aanvaller gezegd voor aanvang van het Champions Leagueduel van Bayern München met FC Porto. "Het herstel van mijn buikspierblessure verloopt optimaal, alleen deze wedstrijd kwam te vroeg. Het gaat goed, maar dit duel was onhaalbaar."

"De arts zei direct na mijn blessure dat ik er zes weken uit zou zijn. Ik zit nu op vier weken. Dat betekent dat ik er over twee weken weer sta. Ik wil niet overhaasten. Ik wil er zeker van zijn dat ik er gelijk sta als ik terug ben. En niet weer een terugslag krijg. Ik hoop dat de ploeg het vanavond goed doet, dan kan ik de halve finales weer spelen."

Geen sprintoefeningen

Robben sprak berichten in de Duitse media tegen dat hij gisteren alweer sprintoefeningen heeft gedaan. "Nee, dan hebben ze niet goed gekeken. Gisteren stond ik voor het eerst op het veld. Ik heb wat loopwerk gedaan. Maar zeker geen sprintwerk."

De aanvaller erkende wel dat het veelbesproken vertrek van dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarht voor onrust heeft gezorgd. "Dit komt op een ongelukkig moment. De spelers kunnen dit hopelijk uitschakelen. Het is vervelend. Het zorgt voor onrust."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl