Klaas-Jan Huntelaar baalt na een gemiste kans tijdens Wolfsburg-Schalke

Dost speelt gelijk tegen Huntelaar

Het gevecht in de Bundesliga tussen nummer twee VfL Wolfsburg en nummer vijf Schalke 04 is in een gelijkspel geëindigd: 1-1. Wolfsburg, de ploeg van Bas Dost, stelde in het slotkwartier alsnog een punt veilig.

Schalke nam in de 53ste minuut de leiding door het grote talent Leroy Sané, die na een counter met een knappe individuele actie scoorde. Kevin De Bruyne trok de stand gelijk door de bal een kwartier voor tijd laag in de hoek van het doel te schuiven.

Bij Schalke stond Klaas-Jan Huntelaar de hele wedstrijd in de spits, Bas Dost moest zich bij Wolfsburg tevreden stellen met een invalbeurt. Hij kwam slechts tien minuten in actie.

Wolfsburg stevig tweede

Wolfsburg staat met 61 punten uit 29 wedstrijden stevig op de tweede plaats, twaalf punten achter de aanstaande kampioen Bayern München. Schalke is met 42 punten vijfde in de Bundesliga, waarin nog vijf speelronden op het programma staan.