Javier Pastore scoorde twee keer tegen Nice
NOS Voetbal

PSG heeft Zlatan niet nodig tegen Nice

Paris Saint-Germain heeft de eerste van drie competitiewedstrijden zonder Zlatan Ibrahimovic zonder al te veel moeite gewonnen. De regerend landskampioen zegevierde bij Olympique Nice met 1-3.

Javier Pastore maakte de eerste twee doelpunten voor PSG. Mathieu Bodmer zorgde tussentijds voor 1-1. Edinson Cavani bepaalde met een rake strafschop de eindstand.

Gregory van der Wiel bleef op de bank bij PSG. Hij was woensdag in het Champions League-debacle tegen Barcelona (1-3) basisspeler. David Luiz was toen de schlemiel, maar maakte in Nice gewoon de negentig minuten vol.

PSG gaat met nog zes wedstrijden te gaan aan kop in Frankrijk met slechts één punt voorsprong op Olympique Lyon, dat wel een duel minder heeft gespeeld.

Schorsing Zlatan

Ibrahimovic kreeg aanvankelijk vier wedstrijden schorsing voor zijn uitlatingen op 15 maart, na afloop van het duel met Bordeaux dat PSG met 3-2 verloor.

Hij trok toen fel van leer tegen de arbitrage en noemde Frankrijk een "schijtland". Die schorsing werd vrijdag teruggebracht tot drie duels.

Zlatan: dit land verdient PSG niet!

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl