Twee PSV-fans met de kratten bier in het Abe Lenstra Stadion
NOS Voetbal

PSV'ers bezorgen 20 kratten bier in Heerenveen

Hij bedoelde het als een grapje, maar twee PSV-supporters namen het serieus. Joey van den Berg, speler van Heerenveen, liet zich ontvallen dat hij "voor tien kratten bier wel van PSV wilde verliezen".

PSV kan morgenavond bij een overwinning kampioen worden en twee PSV-supporters kregen lucht van de uitlatingen van Van den Berg. Ze bedachten zich geen moment en ondernamen actie. Er werden twintig kratten bier geregeld en daarmee togen ze naar Heerenveen om de lading af te leveren.

Verdwaald?

In Heerenveen konden ze wel lachen om de ludieke actie. "We zijn hartelijk ontvangen. Ze vroegen of we verdwaald waren omdat de wedstrijd in Eindhoven is."

Ook Joey van den Berg zag er de grap wel van in, aldus de fans. "We hebben hem nog gevraagd of hij zaterdag nog iets kan betekenen in de vorm van een eigen doelpunt, maar dat ging hem toch iets te ver, haha."

Maar als Van den Berg vraagt om tien kratten, waarom zijn er dan twintig bezorgd? "Het zijn kratten met maar twaalf flesjes, vandaar", vertellen de olijke PSV'ers.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl