David West (Indiana Pacers) grijpt de rebound tegen Washington Wizards
NOS Sport

Indiana Pacers heeft nog één zege nodig

Indiana Pacers is nog één overwinning verwijderd van de play-offs in de NBA. De Pacers versloegen afgelopen nacht Washington Wizards met 99-95 na overtime, mede dankzij 25 punten van C.J. Miles en 24 van George Hill. Het was de zesde opeenvolgende zege van Indiana.

Als de Pacers op de laatste speeldag van de reguliere competitie winnen van het al geplaatste Memphis Grizzlies, gaat de ploeg voor het vijfde jaar op rij naar de play-offs. Ook bij een nederlaag van concurrent Brooklyn Nets bij Orlando Magic kan er in Indiana een feestje worden gevierd. Door de winst van de Pacers viel voor Miami Heat het doek. De ploeg uit Florida, die vier jaar achter elkaar in de NBA-finale stond, kan de play-offs nu definitief vergeten.

Boston Celtics won in de Eastern Conference met 95-93 van Toronto Raptors. De Celtics wisten zich gisteren al verzekerd van een plek in de play-offs door de nederlaag van de Nets bij Chicago Bulls.

Western Conference

LA Clippers gaat met een goed gevoel de play-offs in. De Clippers wonnen met 112-101 bij Phoenix Suns, de veertiende overwinning in vijftien wedstrijden. Zeven spelers uit Los Angeles eindigden in de dubbele cijfers. Chris Paul (22) maakte de meeste punten.

Uitslagen NBA 14 april

Boston CelticsToronto Raptors95-93
Indiana PacersWashington Wizards99-95 n.v.
Phoenix SunsLA Clippers101-112

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl