Zlatan Ibrahimovic

PSG en Marseille boycotten Canal Plus

Televisiezender Canal Plus hoeft voorlopig niet meer te rekenen op interviews met spelers en staf van Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. Beide clubs hebben besloten tot een boycot naar aanleiding van de schorsingen van Zlatan Ibrahimovic en Dimitri Payet. De aanvallers werden deze week geschorst wegens onbeschoft taalgebruik dat was vastgelegd door Canal Plus.

"Om ervoor te zorgen dat andere misverstanden uitblijven en de competitie eerlijk te laten verlopen, hebben wij besloten om niet meer met journalisten van Canal Plus te praten", aldus een gezamenlijk statement van beide clubs. "We komen niet terug op dit besluit en het blijft van kracht tot en met eind mei."

PSG-spits Ibrahimovic kreeg vier wedstrijden schorsing omdat hij na de nederlaag tegen Girondins Bordeaux zijn frustratie verbaal afreageerde op de arbiter: "In vijftien jaar heb ik niet zo'n slechte scheidsrechter gezien in dit kloteland." Payet van Marseille moet twee wedstrijden toekijken vanwege commentaar op de leiding.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl