Graziano Pellè (m) wordt bejubeld na zijn treffer tegen Engeland

Italië en Engeland in evenwicht

Dankzij treffers van Graziano Pellè en Andros Townsend eindigde het oefenduel tussen Italië en Engeland in 1-1.

Na een knal op de lat van Engeland-spits Wayne Rooney was het Italië dat na een half uur spelen op voorsprong kwam. Met een verrukkelijke kopbal passeerde Graziano Pellè keeper Joe Hart in de verre hoek. De oud-spits van Feyenoord staat bij zijn werkgever Southampton al twee maanden droog, maar voor de Azzurri maakte Pellè al twee goals uit drie wedstrijden.

Basisdebuut Kane

Bij Engeland maakte publiekslieveling Harry Kane van Tottenham Hotspur zijn debuut in de basis. Vorige week scoorde de spits binnen een minuut na zijn invalbeurt tegen Litouwen (4-0) zijn eerste treffer in het shirt van de Three Lions, dus in Turijn waren alle ogen op hem gericht.

Toch was het zijn teamgenoot Townsend die tien minuten voor tijd de aandacht op zich eiste. Met een harde knal van afstand voorkwam de vleugelspeler een nederlaag voor de Engelsen.