Duitsland wint eenvoudig in Georgië

Duitsland heeft in Georgië een eenvoudige overwinning geboekt. In de EK-kwalificatiereeks won de ploeg van Joachim Löw met 2-0 in Tbilisi. De eindstand was al voor rust bereikt. Marco Reus opende in de 39ste minuut de score. Vijf minuten later verdubbelde Thomas Müller de marge.

Schotland won in dezelfde groep met 6-1 van Gibraltar. Steven Fletcher scoorde drie keer en Shaun Maloney was tweemaal trefzeker. Het enige doelpunt van Gibraltar gaat de boeken in als de eerste van het land in een officiële interland. Lee Casciaro was de maker van de historische goal.

Duitsland en Schotland hebben na vijf kwalificatieduels tien punten. Koploper Polen, dat vanavond in Ierland met 1-1 gelijkspeelde, heeft 11 punten.