Bondscoach Antonio Conte overweegt volgens Italiaanse media om op te stappen

Conte krijgt doodsbedreigingen van Juve-fans

De Italiaanse bondscoach Antonio Conte heeft doodsbedreigingen ontvangen van boze Juventus-supporters. Zij geven de coach de schuld van de knieblessure van Claudio Marchisio. Die blessure liep de middenvelder op tijdens een training met het nationale elftal.

Conte overweegt volgens Italiaanse media zelfs om op te stappen, al wil de nationale voetbalbond dat niet bevestigen. "Hij is van streek", zegt Carlo Tavecchio, voorzitter van de Italiaanse voetbalbond.

"Na alle consternatie heeft hij doodsbedreigingen gehad via sociale media", vertelt Tavecchio. "Hij voelt zich beschimpt om iets dat niet zijn schuld is, maar wij staan achter hem."

Schade

De boze fans zeggen dat Conte de nationale ploeg veel te hard laat trainen en dat Marchisio daardoor geblesseerd is. In eerste instantie leek het alsof de middenvelder zijn kruisband had gescheurd, maar volgens Juventus valt de schade mee.

Marchisio krijgt een aantal dagen rust en vervolgens zal zijn knie opnieuw worden onderzocht. De medische staf van Juventus verwacht dan een definitieve diagnose te kunnen stellen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl