Hardwell tijdens de aftrap van zijn tour eerder dit jaar in de Ziggo Dome

Hardwell beste dj ter wereld

De Nederlandse dj Hardwell is op een muziekbeurs in Miami uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. De 27-jarige dj uit Breda, die in het echt Robbert van de Corput heet, sleepte vijf awards in de wacht.

Hardwell is niet alleen de beste dj: hij won ook een International Dance Music Award (IDMA) in de categorieën Best Electro/Progressive Track, Best Album, Best Progressive House/Electro DJ en Best Radioshow. Op Twitter bedankte Hardwell iedereen die op hem heeft gestemd.

Wereldtournee

In oktober vorig jaar werd Hardwell ook al uitgeroepen tot beste dj ter wereld in Amsterdam. Hij eindigde toen op de eerste plaats van de DJ MAG Top 100, voor de tweede keer op rij. De ranglijst wordt elk jaar bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event.

Hardwell heeft een eigen radioprogramma op Radio 538. Hij trapte in januari zijn wereldwijde tournee ‘I AM Hardwell – United We Are' af in de Ziggo Dome. Het concert viel samen met de lancering van zijn debuutalbum United We Are. Het album heeft enkele weken op de eerste plaats gestaan van de Album Top 100.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl