René Eijkelkamp en Bert van Marwijk samen bij Oranje
NOS Voetbal

Van Marwijk en Eijkelkamp schieten Go Ahead te hulp

Bert van Marwijk en René Eijkelkamp gaan Go Ahead Eagles helpen om in de eredivisie te blijven. De twee oud-spelers van de club uit Deventer zullen tot het eind van dit seizoen als klankbord fungeren voor de technische staf en de spelersgroep. Met nog zes wedstrijden te gaan staat Go Ahead zeventiende in de eredivisie.

Van Marwijk speelde van 1969 tot 1975 voor de Eagles en schiet de club dus graag te hulp. "Ik ben hier ooit begonnen en ben nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de eredivisie te houden, zal ik dat doen", zegt Van Marwijk op de website van de club.

Ook Eijkelkamp debuteerde in Deventer, maar dan in 1981. Net als Van Marwijk zal hij op regelmatige basis de club bezoeken en met name steun bieden aan de spelersgroep.

Persoonlijkheden

Trainer Dennis Demmers, die de ontslagen Foeke Booy opvolgde, is blij met de expertise: "We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl