John Guidetti
NOS Voetbal

Van Geel: Kuijt en Guidetti serieuze opties

Martin van Geel verdedigt al het hele seizoen zijn spits Colin Kazim-Richards. Toch is de technisch directeur van Feyenoord al op de achtergrond bezig met de komst van twee andere aanvallers. Feyenoord wil de haperende aanval versterken met Dirk Kuijt en John Guidetti. "Zij zijn zeer serieuze opties voor ons", liet technisch directeur Van Geel zondagochtend weten bij Fox Sports.

"Ik zou ook wel gek zijn als ik wat anders zou zeggen. Ze hebben allebei veel kwaliteiten, een groot verleden bij Feyenoord en zijn beiden transfervrij. Ze zijn nu heel interessant voor ons", aldus Van Geel.

Feyenoord-verleden

Kuijt (34) speelde tussen 2003 en 2006 voor Feyenoord. Daarna vertrok de Katwijker naar Liverpool. Sinds 2012 komt hij voor Fenerbahçe in Turkije uit. Zijn lucratieve contract loopt komende zomer af.

Guidetti (22) scoorde in het seizoen 2011-2012 als huurling van Manchester City twintig keer voor Feyenoord. In korte tijd groeide de Zweedse spits uit tot een publiekslieveling in De Kuip.

Door fysieke problemen verdween hij nadien lange tijd uit beeld. Dit seizoen keerde hij bij Celtic succesvol terug op het hoogste niveau. Guidetti wil volgens Van Geel niet bij de Schotse topclub blijven.

2006: Dirk Kuyt scoort de 2-0 in de oefenwedstrijd Feyenoord-Middlesbrough

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl