NOS NieuwsAangepast

Oud-presentatoren Oog Op Morgen even terug

Op 5 januari 2011 bestaat het NOS-radioprogramma Met Het Oog Op Morgen 35 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam.

In de aanloop naar het jubileum kruipen acht oud-presentatoren weer een keer achter de Oog-microfoon. Vanaf 27 december is iedere avond een ander duo van een oude en een huidige presentator te horen.

Oude vertrouwde stemmen die voorbijkomen zijn die van: Henny Stoel, Jan Lenferink, Berend Boudewijn, Ivo Niehe, Hanneke Groenteman, Annette van Trigt, Frits Spits en Joop van Zijl. Ze kijken terug op het nieuws uit hun presentatietijd waaraan zijn bijzondere herinneringen hebben.

Gruppo Sportivo

Op het 35-jarige jubileum op 5 januari gaan de zeven vaste presentatoren onder leiding van Clairy Polak in studio Desmet in debat over het nieuws en de journalistiek.

De uitzending wordt muzikaal omlijst door de Haagse popband Gruppo Sportivo, die ook 35 jaar geleden werd opgericht. Cabaretier Erik van Muiswinkel leidt de verschillende onderwerpen op eigen wijze in.

Wedstrijd

Ook u kan er die avond live bij zijn. Hoe? Schrijf op het Oog-blog in maximaal 100 woorden wat het radioprogramma voor u betekent.

De redactie van Het Oog nodigt de schrijvers van de 35 mooiste reacties uit.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl