NOS Voetbal

Van der Wiel baalt van PSG-trainer Blanc

Na een half uur spelen leek het erop dat het de avond van Chelsea zou worden. Zlatan Ibrahimovic werd door arbiter Björn Kuipers van het veld gestuurd en Paris Saint-Germain moest met tien man verder.

"Het was een gekke avond vandaag", concludeerde Gregory van der Wiel na afloop. De Nederlander van PSG zag het spectaculaire duel grotendeels vanaf de bank. Zijn ploegmaat David Luiz dwong in de 86ste minuut een verlenging af en daarna kopte Thiago Silva de 2-2 binnen.

Vervolgens mocht hij zelf nog twee minuten meedoen. Zijn invalbeurt was niets meer dan een poging van coach Laurent Blanc om tijd te rekken. "Waarom ik niet in de basis stond? Ik heb geen idee. Ik heb geen woord gehoord van de trainer."

Het is niet zoals het hoort.

Gregory van der Wiel

Doping

Terwijl zijn ploegmaats in de kleedkamer feestvierden, moest Van der Wiel na afloop ook nog naar de dopingcontrole. De ergernis groeide bij de international van Oranje. "Wat nu? Ik zal goed moeten gaan kijken. Dit is jammer. Als je op deze manier wordt gepasseerd... Dit is niet zoals het hoort, denk ik."

Of het sombere humeur van Van der Wiel iets te maken heeft met de mogelijke komst van de Braziliaan Daniel Alves, ook een rechtsback, werd niet duidelijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl