Huub Stevens volgde in november 2014 Armin Veh op bij VfB Stuttgart
NOS Voetbal

VfB Stuttgart spreekt vertrouwen uit in Stevens

De positie van Huub Stevens als trainer bij VfB Stuttgart staat na het 0-0 gelijkspel van gisteravond tegen Hertha BSC nog meer onder druk, maar de club blijft vertrouwen in hem houden. "We zijn ervan overtuigd dat hij in deze situatie de juiste man is", verklaarde manager Robin Dutt een dag na de wedstrijd. "Hij heeft de overtuiging en de ervaring die we nodig hebben.''

Stevens stond vanochtend weer gewoon voor de groep tijdens de training in Stuttgart. In de aanloop naar de wedstrijd tegen Hertha werd gefluisterd dat de 61-jarige Nederlander zijn biezen zou kunnen pakken als er niet zou worden gewonnen. Het werd 0-0 tegen de club uit Berlijn, waardoor de hekkensluiter voor de negende keer op rij niet wist te winnen voor eigen publiek.

De coach wilde na de wedstrijd niet veel kwijt over zijn toekomst. "Een paar weken geleden werd er nog gesproken over een contractverlenging en nu gaat het alleen maar over een andere trainer. Ik heb mij altijd op mijn opdracht hier geconcentreerd."

Stevens ergert zich

Dat de druk oploopt in Stuttgart, bleek ook uit een interview na de wedstrijd. Stevens kon zich in een interview met een Duitse Sky-verslaggever maar moeilijk beheersen en weigerde de man aan het einde van het gesprek de hand te schudden.

Stevens volgde in november Armin Veh op als trainer bij VfB Stuttgart, met als opdracht om de club voor degradatie te behoeden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl