NOS Nieuws

Twee doden bij ongeval op spoorwegovergang

Twee doden bij ongeluk in Zevenhuizen

Bij een ongeval op een spoorwegovergang in Zevenhuizen zijn twee mensen om het leven gekomen. De twee doden zijn de inzittenden van een auto die door nog onbekende oorzaak op de bewaakte overgang was terechtgekomen. Een passerende trein botste op de auto.

Ton Koot brandweer Hollands Midden

Het treinverkeer tussen Gouda en Zoetermeer Oost is stilgelegd. Ook de nachttreinen tussen Rotterdam en Den Haag zullen niet rijden. De NS zet bussen in. De mensen die nog in de trein zaten, worden met bussen verder vervoerd. Ze hebben zo'n anderhalf uur in de trein vastgezeten.

Vanmorgen begint het treinverkeer normaal, maar na 20.00 uur rijden er opnieuw geen treinen tussen Gouda en Zoetermeer. Dan zal verder gewerkt worden aan het herstel van de overweg, die zwaar beschadigd is geraakt. Tussen Gouda en Zoetermeer rijden dan bussen, de NS adviseert doorgaande reizigers om te reizen via Schiphol of Rotterdam.

Volgens de politie ging het vermoedelijk om een bestelbusje. Het ongeval gebeurde op de Bredeweg in Zevenhuizen, een provinciale weg.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl