Rutte op campagne in Breda
NOS Nieuws

Rutte: pas trots als de crisis voor iedereen voorbij is

VVD-leider Rutte zegt dat zijn partij de komende tijd koers houdt, om ervoor te zorgen dat niemand meer last heeft van de economische crisis. Dat zei hij bij de aftrap van de VVD-campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in Breda.

"Want ook al gaat het steeds beter, de crisis is nog niet voor alle Nederlanders voorbij. Voor hen gaan wij de straat op. Voor de mensen die hun huis straks willen verkopen. Voor de mensen die weer aan de slag willen."

Rutte doet zijn kiezers een belofte. "Na een paar moeilijke en onzekere jaren, zorgen wij voor een periode van duidelijkheid en stabiliteit. Zodat u de ruimte heeft om te bouwen aan uw leven."

Oproep

Rutte richtte zich ook tot de oppositie: "Natuurlijk verschillen we qua politieke kleur, maar als we samenwerken, dan levert dat ook echt iets op. Ik kijk er dan ook naar uit dat we binnenkort samen kunnen werken aan lastenverlichting."

De Provinciale Statenverkiezingen worden op 18 maart gehouden. Naast de VVD beginnen ook de PVV en D66 vandaag hun campagne met een bijeenkomst.

  • Xander van der Wulp / NOS
    Rutte in gesprek tijdens de campagnebijeenkomst in Breda
  • Xander van der Wulp / NOS
    Rutte op de foto met potentiële kiezers en hun kinderen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl