Een Amerikaanse politieman.
NOS Nieuws

Acht doden bij schietpartijen in Missouri

In een kleine, afgelegen gemeente in het zuiden van Missouri zijn acht doden gevallen bij schietpartijen. Er werden schoten gelost op zeker vier verschillende plekken in de gemeente Tyrone. De politie zegt dat de vermoedelijke schutter één van de doden is.

Rond 22.00 uur belde een meisje de politie om te vertellen dat ze schoten had gehoord in huis. Zij vluchtte naar de buren. Niet veel later vonden agenten twee lichamen in het huis van het meisje. In drie andere huizen in de buurt vond de politie nog eens vijf doden en een gewonde.

Ook werd het lichaam van een bejaarde vrouw gevonden, zij blijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven. Ze was al zo'n 24 uur dood.

Schutter

De 36-jarige vermoedelijke schutter lag dood in zijn auto, die geparkeerd stond in een andere gemeente. De man heeft waarschijnlijk zelfmoord gepleegd.

Volgens de politie lijkt het erop dat één persoon verantwoordelijk is voor de schietpartijen. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is. Ook is niet duidelijk wat de band is tussen de dader en zijn slachtoffers.

"We denken dat de zoon thuis is gekomen, zijn dode moeder heeft gevonden en toen om de een of andere reden mensen is gaan doodschieten."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl