Fred Rutten
NOS Voetbal

Rutten kent toekomst bij Feyenoord

Fred Rutten heeft de knoop doorgehakt over zijn toekomst. De trainer van Feyenoord heeft de clubleiding daarvan inmiddels op de hoogte gebracht, maar hij wil dat nog niet delen met de buitenwacht.

"Ik ga niet om de brij heenbreien", zei Rutten op typerende wijze. "De club en ik zijn op de hoogte. Ik denk dat we komende week daarmee wel naar buiten gaan komen."

Terug naar Enschede?

De 52-jarige trainer uit Wijchen is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord. Rutten heeft een beslissing over zijn toekomst herhaaldelijk voor zich uitgeschoven. De hoofdtrainer liet onlangs weten dat hij na de Europese duels met AS Roma voor duidelijkheid zou zorgen.

Het lijkt er steeds meer op dat Rutten al na één seizoen vertrekt uit De Kuip. De oud-profvoetballer is al in verband gebracht met zijn oude liefde FC Twente, waar hij als technisch directeur aan de slag zou kunnen gaan.

Deze week werd bekend dat Cees Lok in Enschede stopt als technisch manager. Rutten was tussen 1993 en 2001 als assistent- en hoofdtrainer actief voor de club uit Enschede.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl