Madonna valt van de trap
NOS Nieuws

Madonna valt achterwaarts van trap

Madonna is van een trap gevallen bij een optreden op de Brit Awards. De popster viel achterwaarts drie treden naar beneden toen een danser aan haar cape trok en kwam hard terecht op haar rug. Ze krabbelde op en maakte haar liedje 'gewoon' af.

Madonna valt van de trap

Madonna's vertolking van Living for love was de afsluiting van het prijzengala in Londen. Ze kwam op met een grote zwarte cape, waarvan het de bedoeling was dat een danser die zou wegtrekken om haar outfit te onthullen. Maar dat ging mis. De band om haar nek zat te strak vast en Madonna maakte een flinke smak.

De 56-jarige popster reageerde achteraf luchtig op het incident. Ze twitterde dat het de schuld was van modeontwerper Armani. "Niets kan me stoppen en liefde richtte me weer op", zei ze met een verwijzing naar de tekst van 'Living for love'.

Het was voor het eerst in twintig jaar dat Madonna optrad bij de uitreiking van de Brit Awards, de belangrijkste prijzen in de Britse muziekindustrie. Ed Sheeran en Sam Smith gingen met twee awards naar huis.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl