Huub Stevens als coach van VfB Stuttgart
NOS Voetbal

Stuttgart blijft Stevens steunen

De clubleiding van VfB Stuttgart houdt het volste vertrouwen in Huub Stevens, ook al is de Nederlandse trainer naar eigen zeggen radeloos vanwege de teleurstellende prestaties van zijn ploeg.

Stevens moest zaterdag met Stuttgart op bezoek bij Hoffenheim weer een nederlaag incasseren, door een doelpunt diep in blessuretijd (2-1).

Na afloop kreeg de zichtbaar geïrriteerde Limburger de vraag of hij radeloos is. "Ja, dat kan je wel stellen", antwoordde de oefenmeester. Het wierp in Duitsland de vraag op of Stevens nog wel een manier weet om Stuttgart aan de praat te krijgen.

De 'Schwaben' staan met achttien punten onderaan in de Bundesliga. Het verschil met de 'veilige' vijftiende plek is vier punten. Stuttgart heeft dit jaar drie van de vier wedstrijden verloren, steeds nipt.

"Zo'n nederlaag in blessuretijd komt extra hard aan, zeker bij mensen als Huub die keihard werken", zei technisch directeur Robin Dutt maandag. "We kunnen wel heel veel praten, maar de antwoorden moeten op het veld komen. Het woord is aan de spelers."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl