Paul Verhaegh viel geblesseerd uit bij FC Augsburg

Verhaegh valt geblesseerd uit bij Augsburg

Paul Verhaegh is zondag al vroeg uitgevallen in het duel van zijn club FC Augsburg met Eintracht Frankfurt (2-2). De aanvoerder van de thuisploeg moest zich in de achttiende minuut laten vervangen met een kuitblessure. Hij wordt maandag nader onderzocht.

Ragnar Klavan (oud-speler van AZ en Heracles) zette Augsburg al na zeven minuten op voorsprong. Na het uitvallen van Verhaegh breidde Raul Bobadilla de voorsprong uit naar 2-0. Frankfurt kwam in blessuretijd van de eerste helft nog terug tot 2-1 via Stefan Aigner en Alexander Meier zorgde er in de zeventigste minuut voor dat beide ploegen een punt overhielden aan de wedstrijd.

Schalke blijft derde

Door de remise verzuimde Augsburg de derde plaats over te nemen van Schalke 04. Beide ploegen hebben nu 34 punten, maar Schalke heeft een beter doelsaldo. Koploper Bayern München (20-49) en nummer twee VfL Wolfsburg (20-41) zijn vooralsnog onbereikbaar.

Bayer Leverkusen had zondag ook de derde plaats kunnen overnemen, maar verloor met 2-1 bij Werder Bremen en staat met 32 punten zesde.